1Nieuwe website maken

Je hebt nog geen website of bent toe aan iets nieuws. Ik help je bij het uitdenken en ontwikkelen ervan. Onder de motorkap zet ik daarvoor WordPress in, dat maakt het ontwikkelen efficiënt en zorgt ervoor dat jij straks de content binnen je website zelf kunt beheren.

2Bestaande website onderhouden

Heb je al een website en zoek je een iemand die het onderhoud ervan uit handen kan nemen? Ik werk regelmatig met websites die ik zelf niet heb ontwikkeld, want het is niet altijd nodig om opnieuw te beginnen. Van (technische) optimalisaties tot het plaatsen van content, daarvoor kun je met je bestaande website bij […]

3Adverteren op Google (SEA)

Kun je een boost gebruiken? Dan is adverteren binnen Google interessant. Met mijn certificering voor Google Ads Search ken ik de ins and outs en help ik je bij het inrichten en analyseren van een campagne die zich richt op de mensen die jou nodig hebben.

4Domeinnamen en webhosting

Je hebt het nodig, maar blijft er het liefst zover mogelijk bij vandaan. Door de jaren merkte ik bij veel klanten op dat er behoefte is aan één persoon die het allemaal regelt. Je kunt daarom ook voor het registreren van domeinnamen en het hosten van websites bij mij terecht. Fijn toch?